Khamis, 24 April 2008

One Evening Escape

Petang Sabtu lalu...ayah dan ibu...keluar berjalan-jalan...ala-ala dating tu....
Sesekali seronok juga keluar berdua, sesekali melepaskan diri dari kerenah anak-anak. Ayah bawa ibu ke Old Taste Kopitiam untuk makan-makan dengan tenang tanpa sebarang gangguan....

Ibu dan ayah makan mee kari dan ayah minum Mocha Ice Blended, manakala ibu pula memilih Choclate Ice Blended......



Rabu, 16 April 2008

Ayah dan ibu-ambil angin di waktu petang



Semasa mendaki tangga a-famosa....mengah.....


Sekitar Ujian Taekwando Firdaus dan Shafiq

Firdaus....semasa ujian dari yellow-green belt ke green belt





Angah (Shafiq) sedang menjalani ujian dari white belt ke white-yellow belt.




Bersantai

Yang sebenarnya.....dah beberapa hari...ibu malas nak update blog ni...macam tak ada mood...tapi...ibu gagahi juga untuk update nya....

Gambar Idzham bersama Akmal .....sewaktu pergi ke banglo milik Kak Norida (kawan dari forum WMDC)......



Idzham sedang berebut mainan Akmal...