Ahad, 10 Ogos 2008

Family Day BP10

10 August 2008

Hari ini, persatuan penduduk Bandar Bukit Puchong BP 10 mengadakan family day; Acara ini sebenarnya telah dimulakan sejak hari Jumaat lagi, dan malam tadi ada pertandingan karum; pagi-pagi jam 7:15pagi dah dengar riuh di taman permainan sebelah rumah ini.

Budak-budak dah beria nak pergi; selepas mandi; along, angah dan uda terus ke taman permainan. Jam 9pagi baru ayah dan ibu bersama idzham ke taman permainan untuk tengok anak-anak;

Ayah dan Ibu tidak sertai apa-apa acara sebab sibuk jaga budak-budak.

Uda sedang menanti giliran untuk dapat belon dari clown....sabar dia menanti...


Along sedang menanti giliran nak dapat belon....punya la ramai beratur..clownnya ada sorang


Ayah dan Idzham...

Time nak balik...nak gi breakfast dulu.....lapar....breakfast yang disediakan dah habis....awal pagi...idzham pun dah mengamuk..

Perlawanan pedang belon.....Uda dah pun tertewas...lihatlah pedang yang tercucuk kat belakang dia...hahahhaha





Ibu dan idzham bersama goody bag dan payung free...



Lucky Draw.....along yang ambik..waktu tu ibu dan ayah dah balik....

Tiada ulasan: