Sabtu, 6 September 2008

Siapa nak skarf.......

06 September 2008

Hari ni puasa yg ke enam.... alhamdulillah along dengan angah belum tinggal puasa lagi, so far semua ok puasa.

Pukul 11 pagi tadi gi Klinik Kak Ida kat Seksyen 7 Shah Alam ajak ayah tengokkan pc kak ida..ada problem skit, di samping nak hantar pixy kak seha. So, pc kak ida pun alhamdulillah dah ok, dan ibu pulak sempat check up dengan kak ida dan ambik ubat gastrik...dan paling best kak ida kasi hadiah beg RE....(nanti la upload gambar)...

Ni tengah bersiap nak balik Pahang..nak berbuka puasa dengan nenek dan atuk.

Dulu ayah pergi ke Bangkok dan membeli beberapa barang untuk ibu termasuklah skarf sutera thai. Tapi, malangnya skarf ni tak sesuai untuk dijadikan tudung kerana kecik skit dan jarang. Saiznya lebih kurang 38 inch x 40 inch, so memang sesuai dijadikan skarf atau ada yang pandai pakai kain tudung gabung dengan skarf ni. So, ni nak offer kepada sesiapa yang berminat, bukan nak jual.... just sapa yang sudi nak... cakap la sebab ada 2 helai sahaja, satu kaler biru dan satu lagi kaler coklat.

Okay ni dah nak bertolak dah ke Pahang, nanti balik esok boleh la update blog ni...




Tiada ulasan: