Selasa, 21 Oktober 2008

Ayah belikan kek lagi....

20 Oktober 2008..
Jam 8 malam ayah call kata on the way balik ke rumah dan dah belikan kek untuk ibu dan rafique, selain itu ayah juga baru membeli rak kasut so..ayah on the way balik bersama lori perabot tu. Baru semalam ayah belikan 2 almari buku dari kedai yang sama. Ayah kata terpulang pada ibu nak hias semula rumah kita ikut selera ibu..yessssssss....tq..tq ayah...
Kek harijadi ibu dan rafique
Ayah sedang memasang lilin
Rafique sedang tiup lilin, idzham dah tak sabar nak potong kek
Rafique sedang memotong kek, idzham pun tumpang sibuk
Masing-masing sedang makan kek....

Selamat Hari Lahir Rafique

20 Oktober 2008

Hari ni hari jadi rafique, ibu dan ayah belikan kek dan siapkan goody bag untuk di bawa ke tadika. Rafique sambut dengan kawan-kawan kat tadika.

Kek Rafique
Goody Bag
Birthday boy

Ke klinik gigi

Ayah, ketika daftarkan rafique Anak-anak bermain sewaktu menunggu rafique dipanggil

Gigi geraham Rafique yang pecah...




Rafique mengadu kata gigi dia pecah, alamak...itulah ibu dah cakap jangan makan gula-gula banyak..tapi...haaa..kan sapa yang susah. Ayah dah setkan appoinment dengan doktor gigi pada hari khamis 16 oktober jam 7:30 malam. Doktor kata, sebab rafique kecil lagi so doktor cuma lakukan tampalan sementara sahaja dan next week baru akan tampal yang betulnya.