Khamis, 22 Januari 2009

Macam-macam .........

Sebenarnya gambar-gambar ni dah lama terperuk kat dalam handphone.....baru hari ini terajin untuk upload masuk dalam ni.....so...bercampur-campurlah..gambar dan kejadian atau peristiwa...tarikh pun dah lupa....

Idzham ketika dalam keter on the way nak gi shopping...sensorang dia konker kat belakang siap pakai seat belt lagi....



Idzham ketika breakfast....sengeh jer bila tahu orang nak snap gambar dia...

Gambar Uda...bad mood....tak mo diambil gambarnya....2 hero tinggal kat rumah..sebab dah breakfast....tak mo ikut katanya


Gambar ayah ketika breakfast kaat Restoran Warong Opah kat Bukit Jalil.......


Gambar angah dan uda...ketika dalam keter tunggu ayah masuk ambil barang kat office kejap...

Idzham sibuk suruh ambik gambar dia tengah pegang rumput......

Uda baru pandai naik basikal tanpa roda kecik.....angah yang ajarkan nya...tapi ibu tak kasi lagi uda bawa basikal kat luar rumah.....


Idzham sewaktu bermain di taman ...penat ibu melayan.....

Tiada ulasan: