Isnin, 2 Februari 2009

Souvenier dari Barcelona.....

2 February 2009

Jam 6 petang 31 January ayah sampai kat rumah.....menderu hero-hero yang hampir botak kepala berlari ke pagar menyambut kepulangan ayah. Ibu....alah....sambut kat muka pintu jer lah...kasi can kat anak-anak..hehehehe....

Semua pakat duduk menghadap beg ayah.....kot-kot ada buah tangan. Seperti biasalah...ayah pasti belikan anak-anak sedikit buah tangan.....ada 4 biji bola berlampu....dan baju jersey yang ayah beli dari Barcelona.....ekceli nak cerita pun tak pandai sangat....nanti-nantilah ayah ada masa nanti ayah ceritakan.....

Kita tengoklah gambar-gambar ni dulu....
Gambar pemandangan sekitar airport dan juga Barcelona
Yang ini pemandangan dari cable car....

Barcelona Harbour Cable Car or Transbordador Aeri del Port

Panoramic View







Pembangunan menyeluruh...... hutan batu





Shot di tepi pantai




Masakan tradisi Spanyol - paella


tu dia... satu periuk dia beri


Transit di Amsterdam


Gambar di Pasar....Mercat de la Boqueria di La Rambla de Sant Josep



Souvenier ...jersey untuk ayah, dan 4 hero-hero ibu dan ayah.... beli kat Nou Camp Stadium FC Barcelona Shop

Ini pulak baju panas untuk ibu.....best pakai.....lembut jer....


iPod nano untuk ibu



Ini souvenier dari Spain dan juga Holland ayah belikan untuk kawan-kawan ibu...



Sebenarnya banyak lagi gambar-gambar kat Barcelona...tapi tunggu lah .....tunggu part 2 pulak....

Tiada ulasan: