Rabu, 20 Mei 2009

Hadiah Ibu Sampai

18 May 2009
Isnin

Sebenarnya ayah telah lama nak menghadiahkan ibu camera. Ayah tahu ibu suka mengambil gambar yang bercirikan alam semulajadi. Ayah order camera ni dah lama tapi baru hari ini sampai. Sebenarnya ibu tak menyangka ayah akan hadiahkan ibu camera yang sebegini mahal dan canggih, ibu cuma ingatkan ayah akan belikan camera biasa.

Ayah kata, walaupun agak terlambat tapi anggaplah ini  hadiah sempena Mother's Day yang baru berlalu..thanks ayah.....tak sangka sebegini mahal dan canggihnya camera yang ayah hadiahkan untuk ibu...hampir menyamai wang hantaran sewaktu kita kahwin dulu...hehehe....
So...lepas ini ibu akan cuba memahami selok belok kegunaan camera yang canggih ni...banyak function nya camera ni, boleh rakam video/movie...dan berbagai lagi yang perlu ibu explore dahulu...

Sayang ayah......mmmuuaahh.....











2 ulasan:

sheila berkata...

bestnye dapat hadiah mahal2 ni....lepas ni jgnlah asik amik gamba pemandangan je..amiklah gamba sy jugak

nak syg abg leman jugaklah hehehheh

zahidah berkata...

hahaha...nest...sesekali dpt hadiah mahal camni.....