Khamis, 11 Jun 2009

Basikal Oh..Basikal

7 June 2009

Hari ni ayah membaiki sendiri basikal Rafique dan Angah setelah berapa lama tersadai. Maklumlah nak hantar ke kedai repair basikal...bukannya dekat sudah lah tu, ayah pulak sekarang terlalu banyak kerja, dengan kerja kat officenya, kerja part timenya.

Nak tak nak..malam tu dalam pukul 8:30 malam ayah pun mula repair basikal Rafique dulu dengan menukar tiub tayar, tiub ayah beli kat Tesco....nak repair break, ada pulak alatan yang tak cukup.Dah settle basikal Rafique, ayah repair pulak basikal Angah....huhhhh....banyak kemain lagi peluh ayah menitik........




Gambar blurr la pulak...maklum ambik guna sebelah tangan jer...sebelah lagi pegang idzham...mood dia kureeengg....sebab baru bangun tidur...

Settle jer repair basikal...terus time tu juga anak-anak ibu ni berbasikal di laman rumah....suka bukan main, maklum dah lama tak dapat naik basikal....

Thanks ayah......dalam sibuk-sibuk ayah...sempat juga repair basikal anak-anak......

Tiada ulasan: