Khamis, 12 November 2009

Breakfast

Ahad - 8 November 2009
Pagi ni ayah, ibu,Rafique, Idzham dan Balqis bersarapan di luar, manakala Firdaus dan Syafiq tak mahu ikut dengan alasan dah kenyang makan nugget kat rumah...bukan apa dorang berdua ni lagi suka tinggal kat rumah dan main game online. Balik dari breakfast ibu ajak ayah singgah kedai peralatan jahitan untuk membeli sedikit renda dan manik untuk projek ibu akan datang...bila lah tu....

Idzham dengan aksi dia yang tak mahu duduk diam
Rafiq pulak dengan muka yang sama ketika bergambar.....
Ayah dan Puteri kesayangannya


Tiada ulasan: