Isnin, 21 Disember 2009

Cuti-cuti Penang - Part 1

21 December 2009 - Isnin



Jumaat, 18 December 2009, kami sekeluarga telah pergi bercuti ke Pulau Pinang. Tahun lepas pun ke sini juga kami pergi waktu cuti sekolah. Awal tahun dulu, kami bercuti ke Sarawak, dan untuk akhir tahun ni kami memilih Pulau Pinang pulak...tapi....rasanya ini last untuk kami ke Penang sebagai destinasi percutian kami......hehehehe.......bad experience.....may be it's wrong time kot....



Bertolak dari Puchong pukul 10 pagi, sepanjang perjalanan tu..hujan lebat..kejap reda kejap lebat kadang-kadang sampai tak nampak jalan. Jam di sesetengah tempat. Beberapa kali ayah cuba berhenti di beberapa destinasi R&R untuk makan tengahari, tapi semua nya penuh dengan kereta yang menunggu untuk parking. Sehingga akhirnya tiba di satu R&R..lupa dah namanya, dah tak tahan lapar.....berebut pulak meja untuk duduk....hahahah...lawak betul.


Dalam perjalanan, diiringi dengan hujan


Masing-masing boring jer, dah habis tengok CD Upin & Ipin, Transformer...




Ayah sedang drive dengan berhati-hati


Jalan raya yang basah

Tiada ulasan: