Selasa, 29 Disember 2009

This walker is mine ;)

29 December 2009 - Selasa

Sabtu lepas, lebih kurang pukul 8pm, ayah ajak jalan-jalan ke IOI Mall Puchong. Sampai sana ayah masuk 2-3 buah kedai pc, cari ink untuk printer HP kat rumah tu. Lepas tu, pergi Kedai buku Popular, belilah buku-buku cerita untuk budak-budak....english yeaaaaa......tak der buku BM. So..memasing pilih lah buku memasing, ehhhh....idzham pun ada...flash card....ok lah tu...dia punya paling mahal....

Lepas tu masuk lak JJ.....nak beli walker untuk sang puteri nan sorang...tengok punya tengok...ayah tanya...ok ibu, yang mana satu nak ni.....pilih-pilih punya pilih.....ok lah ambil hat ni lah Sweet Cherry punya. Kengkonon nak cari yang kaler pink...tapi tak cantik pulak rekabentuknya.


Balqis bersama walkernya...dengan rambut yang tak mau turun....


2 ulasan:

sayangsayangibu berkata...

dah nak belajar berjalan ye..boleh merayaop setiap pelusuk rumah

cayok balqisss....

zahidah berkata...

hehe..yer lah kak eja....
bila nampak dia boring jer baring...ltk la dlm walker tu....