Khamis, 31 Disember 2009

Untuk Pemaisuri dan Puteri Ayah

31 Disember 2009

Hari ini Ayah membawa Ibu dan Balqis ke shopping untuk membeli peralatan menulis ketiga-tiga anak sebagai persediaan persekolahan tahun hadapan. Setelah settle semua yang hendak dibeli, Ayah bawa Ibu dan Balqis ke Poh Kong Jewellers.



Rupanya ayah nak belikan ibu....tunggakan hadiah harijadi ibu..... Ekceli, dah lama ibu berkenankan satu gelang yang mempunyai rantaian love, tapi dulu ayah suruh ibu beli gelang lain sebab ayah kata, gelang yang ibu pilih tu nampak cam kosong...tapi hasrat ibu nak memiliki gelang tu tak pernah pudar.....so, kali ni ayah belikan sebab kelihatan butiran love tu tidaklah kosong seperti sebelumnya.

Balqis juga ayah belikan seutas rantai leher, cantik....cuma nanti ayah bercadang untuk tempah nama Balqis, dah tanya kat kedai tu...RM600 lebih kurang untuk tempahan nama Balqis.

Terima kasih Ayah... love you from Ibu dan Balqis .

1 ulasan:

ummi humaira berkata...

"Untuk Pemaisuri dan Puteri Ayah"
salam eida....
wah , kan main bergaya sakan ibu n balqis melaram ,sempena sambut thn baru ...
begitu ler kasih suami untuk isteri n kasih ayah untuk siputerinya.