Khamis, 30 April 2009

Buka blog pagi ni....nampak pesanan  untuk selesaikan tugasan tag. Sementara free ni boleh lah menyelesaikannya...


1. anda rasa anda hot?
Hot......badan..memang sentiasa panas jer..nak-nak tengah peknen ni....hot dari segi emosi...biasalah....emosi orang peknen kekadang stabil...kekadang hotttt.....


2. upload gambar kegemaran anda.


Gambar ini diambil di Pantai Puteri,Melaka...sebenarnya suka ambil gambar pemandangan sebegini, tapi memandangkan camera tiada...so..pendamkan dulu hasrat tu.....tunggu tersayang hadiahkan...katanya dah order tapi belum terima...tunggguuuuuu...
3. kenapa anda suka gambar ini?
Suka gambar-gambar yang bercirikan alam semulajadi....

4. bila kali terakhir anda makan piza?
Tak ingat.....3-4 tahun lepas kot...sebab not my favorite food....tak suka...

5. lagu terakhir yang anda dengar.
Lagu dalam radio kereta ketika ambil anak sekolah tadi....

6. apa yang sedang anda buat selain selesaikan tag ini?
Melayan belionline,wmc, check e-mail, baca news online, dan sedang meriba idzham...

7. selain dari nama anda sendiri,anda suka dipanggil dengan nama apa?
Tak kisah....asal sedap didengar dan salah satu dari singkatan nama penuh...

8. Rakan kesayangan tag seterusnya...
1. Mezah
2. Tasya
3. Mas-ujin
4. Nest
5. Wana
6. Minah Tulen - aen

9. siapa no 1 kepada anda?
Sahabat yang dikenali melalui Forum WMC....agak brutal orangnya,,tapi baik hati....sanggup hantar keropok lekor malam-malam dari Shah Alam ke Puchong semata-mata nak memenuhi selera mengidam saya....

10. bagaimana pulak dengan no 4?
Nest...pun rakan DRA juga....seorang yang kelakar....kalau dia posting jer mesti nak tergelak....tapi kat luar pemalu orangnya..

12. bagaimana pulak dengan orang no 3
Mas-ujin....aaaaa.....paling suka dengan dia ni...seorang yang cute...comell dan kelakar..peminat fanatik cerita korea nih....

13. siapakah orang no 2.
Tasya......kagum dengan kegigihan dia....pandai memasak tart, kek dan sekarang dah jadi bisnes utamanya..

14. bagi pesanan anda untuk orang no 6.
Aen.....ooo....dia ni minah shopping..suka shopping handbag, kasut....
pesanan........bila nak menambah cahaya mata..? Dah boleh dah tu....