Selasa, 14 Julai 2009

Baby Stroller & Car Seater

15 Julai 2009

Benda-benda ni Ayah dan Ibu beli pada 25/06/2009 semasa jualan kilang My Dear, yang terletak berdekatan dengan rumah. Walaupun kami ada stroller dan baby car seater tapi dulu beli yang murah jer, maklum la masa baru kawin, beli barang sekadar termampu.

Untung Balqis dapat baby stroller, tapi jangan jadi macam abang-abang dia dah la, semua tak mahu duduk dalam stroller, nak duduk pun kejap sangat.


Ini bila kedua-dua stroller dan seat dipasang sekali dan ditutup


Ini bila seat dicabut dari stroller

Birthday Gift - Amerra Balqis

13 Julai 2009

Terima kasih kepada semua yang menghantar hadiah, appreciate sangat.... kepada sesiapa yang beri hadiah tapi takde kat gambar ni, sorry ye sebab penat nak snap dah.... thanks.