Khamis, 23 Julai 2009

Happy Birthday Amerrul Firdaus

15 July 2009
Rabu


Hari ni merupakan hari jadi anak ibu dan ayah yang sulung, Amerrul Firdaus. Hari jadinya yang ke 10 tahun. Dah besar anak ibu dan ayah ni, makin handsome....

Disebabkan ibu masih dalam pantang, jadi tak der lah buat majlis sambutan hari lahir , cuma ibu order kek dengan kawan ibu iaitu Izan...dan kebetulan atuk pula ada kat rumah...so..cuma baca doa selamat dan potong kek jer lah. Ekceli ibu order sebiji kek dengan logo Kelab bola sepak Barcelona dan juga 50 biji cupcake. Malangnya cup cake lupa pulak ibu nak snap gambar.
Insya Allah ya...Firdaus...tahun depan kita akan sambut dan bua majlis Hari Lahir..mungkin sekali dengan majlis Hari Lahir Balqis lah...yerlah sama bulan kan.....

Sambutan Hari Lahir dengan Sebiji Kek , Cupcake sahaja...

Inilah rupa kek yang ibu tempah...

Birthday Boy sedang bersungguh memotong kek, siap pakai baju yang sama dengan logo kat kek tu...baju ayah beli dari Barcelona..
Atuk sedang membaca doa selamat

Suapan kek dari ayah untuk anak tersayang....