Isnin, 19 Oktober 2009

Seiras...





Agak-agakkan....ada iras tak gambar 1-2 dgn gambar ketiga tu....?
Hmmm...gambar pertama dan kedua milik balqis....dan yang last tu gambar idzham ketika berusia 3 hari kot kalau tak silap...
Ramai yang kata balqis seiras Idzham...yer la kot..ada sikit-sikit ker memang seiras, rambut jer lebat balqis...

Lagi gambar Balqis...

19 Oktober 2009

Ini pula gambar balqis waktu duduk dalam stroller dan bawa dia ke taman ambil angin di waktu petang.
Layan jerlah gambar balqis yer.....

Open house rumah kawan ibu

17 Oktober 2009

Raya kali ini banyak betul dapat undangan Open House, sampai tak tahu nak pergi yang mana satu, terpaksa budget masa untuk memenuhi smeua undangan. Hari ni kita sekeluarga pergi ke rumah kawan ibu Kak seha di Taman Johan Setia Klang.

Balqis bersama Aunty Ujin

Balqis dah start menangis, waktu ni ibu tengah makan, aunty ujin tolong jaga jap

Ni pulak, balqis bersama aunty wana

Ibu meriba Zara, anak aunty wana

Bersama kawan-kawan ibu, yang kiri sekali itulah tuan rumah

Haaaaa...comelkan dua-dua ni, balqis dengan aunty ujin yang memang cute

Ini pulak balqis dengan aunty Flora.....bila nk merasa nasi minyak aunty ni...

Ibu bersama kawan-kawan De Royal Anggerik.