Rabu, 21 Oktober 2009

Happy Brithday Rafique -20 Oktober

21 Oktober 2009

Semalam merupakan birthday anak ibu yang no 3 atau panggilan dalam family Uda. Amerrul Rafique telah genap menginjak ke usia 6 tahun pada hari semalam tanggal 20 Oktober 2009. Dalam lima orang anak ibu, uda lah yang ibu lahirkan melalui ceaser. Rafique telah dilahirkan di Hospital Selayang pada 20 Oktober 2003 yang jatuh pada hari isnin kira-kira seminggu lagi umat islam akan menyambut ketibaan Ramadhan. Waktu itu kita menetap di Sri Damansara (SD11/2F).
Ibu telah menempah kek upin dan ipin seperti permintaan Rafique, dan hantar ke sekolah bersama kira-kira 50 goodies bag. Rafiq menyambut hari lahirnya bersama-sama dengan rakan sekolahnya.

Inilah Amerrul Rafique...seorang budak yang manja, walau nampak dia ni pendiam, tapi dalam diam-diamnya mesti ada jer kerja yang dia buat..so..memang sellau kena lihat apa yang dia buat.

Inilah kek upin dan ipin yang ibu tempah dengan Kak Ram dr WMDC. ambil gambar dari atas,so tak nampak angka 6.

Ibu dan ayah mendoakan agar anak ibu dikurniakan umur yang panjang, diberi kesihatan yang baik, menjadi orang yang berguna dan paling penting ibu dan ayah doakan agar anak ibu menjadi orang yang soleh dan taat kepada Allah dan menjadi seorang yang berjaya di dunia dan akhirat...aminnnn.....