Selasa, 17 November 2009

GIVEAWAY BEAUTIFUL NAPKIN - FROM RAZNA CREATION

17 November 2009 -
Blog Razna telah menganjurkan giveaway napkin so...apalagi bagi peminat decoupage..jom kita join


First give-away from http://blog.raznacreation.com/
Prize ; 10 pcs paper napkin, any size, any price + mystery gift

Syarat penyertaan;
1. Choose any (10) paten must be ten (10) different code, choose from the shop eg: M001 , M008 ….(this will be your gift) pilihan : M124, M195,M107,M162,M036-s,M057-s,M165-s,M260,M044,C-M143
2. Tulis satu entri berkenaan give away ini berserta link ( photo diatas mesti dimasukkan) senarai kan di entry anda itu sepuluh (10) tisu tersebut. DONE
3. Add Razna Creation blog link your blog DONE
4. Tinggalkan komen disini beserta link ke blog anda. xde blog? create one.. easy maa ..mesti ada link blog ya! so we are connected..DONE
Untuk menukar list hadiah sebelum tarikh tutup giveaway ini. Buat (1) hingga (4) sekali lagi.
Pemenang akan ditentukan dengan cabutan bertuah pada tarikh 14/12/2009.
rugi kalau tak join,, hadiah pilih sendiri lagi haaa
ps: hadiah tertakluk pada stok hari cabutan nanti.
sekiranya salah satu pilihan anda kehabisan stok, anda berhak memilih yang lain.

Decoupage lagi dan lagi....

Selasa - 17 November 2009

Decoupage CD lagi....semua ni dah ada tuannya...anak-anak dah minta dan cop semua ni nak gantung kat bilik memasing...nak tak nak bagi jer lah, walau yang dua tu nampak untuk perempuan tapi memasing tak kisah..tak perlah...
Nanti kalau dapat tisu lain yang gambar kartun ke..bolehlah buat lain pulak untuk memasing....

Ini asalnya pinggan hadiah beli sabun Daia beberapa tahun lepas, terperap dalam kabinet dapur tu..so buat lah decoupage...boleh gak jadi hiasan...

Ini pulak key holder, beli dengan Razna , setelah ibu decoupage kan key holder tu..