Selasa, 1 Disember 2009

Giveaway From Ayu

1 December 2009 - Selasa

Sewaktu ibu melayari wmc topik Decoupage, iaitu topik favorite ibu , ternampak rakan decoupage ibu , Ayu, kira salah seorang dari sifu Decoupage memaklumkan ada sesuatu di blognya. So ibu pun terjahlah....ada giveaway rupanya......timbul lak minat nak join.

Ini Syarat-syaratnya :

- Terbuka kepada seme tak kira la decoupage member ke...food blogger ke etc...janji mesti ada blog!
- Create 1 simple entry mengenai giveaway ni & pilih 1 (atau lebih) hasil keje ayu yg u all suka tengok (in simple words nyatakan kenapa anda suka hasil keje ayu tu) kat blog masing2
- Be my follower pada mereka yg belum jadi follower
- Add my link kat ur bloglist
- Tinggalkan komen b'serta link blog masing2 kat sini- Komen/pendapat/cadangan anda mengenai hasil keje ayu amat dialu-alukan(optional).


Tarikh tutup penyertaan pada 15 Disember 2009.

Ok..ini gambar yang ibu pilih dan yang ibu paling suka







Aduhhhhhh...berpinar biji mata memilih hasil kerjatangan Ayu yang paling ibu suka..kalau ikutkan hati ni, hampir semua lah pilihan ibu, tapi..kenapa ibu suka sangat ialah:

Hasil kerja Ayu memang nampak kemas, cantik, bunga yang dipilih bersesuaian dengan warna latarbelakang , dan gambar yang atas sekali tu paling ibu suka kerana kombinasi Doily yang Ayu gunakan tu di keempat-empat sudut menjadikan barang tu kelihatan mewah dan mahal.