Ahad, 6 Disember 2009

Ateh agah Balqis

6 December 2009

Klip ni diambil waktu petang, jalan-jalan dekat porch, tiba-tiba idzham dok agah-agah balqis...mengekek-ngekek dia ketawa...

p/s: muzik latar tu bukan suntingan, tapi live........orang jual gas......hheehe...nyibuk betul..

Rakaman ini adalah karya Along (Firdaus)

video

Pokok sayuran

6 December 2009

Gambar ni diambil petang sabtu 5 December, waktu tu ibu boring, anak-anak pergi taman, ayah pergi menziarah kawan ayah di hospital....so..ibu sesambil dukung Balqis....tengok-tengoklah hasil tanaman sayur. Bukan ibu yang menanamnya..tapi bibik yang rajin menanamnya.

Pokok Kunyit.

Anak Pokok Cilipadi

Daun sup

Anak Pokok Cili Besar

Pokok Kari

Pokok Peria

Pokok Pandan...yang ini ibu yang tanam, aunty chinese belakang rumah yang kasi, ibu tanam sewaktu ibu pregnantkan balqis, la ni dah merimbun....

Spider Idzham

6 December 2009 - Ahad

Ibu...., tengok ni..Iyam lukis spider.....cantikkkkk.....cantikkan ibu....
Hahaahaha....ooo..inilah rupa spider iyam ek.....cantikkkk........

Baby Cyber

6 December 2009

Baby Cyber.......
Sewaktu ibu sedang bersantai atas katil sambil guna laptop, Balqis pun meniarap sama sebelah ibu, ayah gelak tengok ibu dan Balqis dalam posisi yang sama. Ayah letak laptop depan balqis.....terpinga-pinga Balqis kejap.....haaaaa...kan sama ayah kata...tapi tak bolehlah ambil gambar ibu...al maklum tidak bersedia..... ;-)
Ala....saya tengah bz ni...ayah panggil pulak....
Eh.....ada muka sayalah dalam screen ni.....comelnya saya......