Jumaat, 5 Februari 2010

Balqis

30 January 2010 - Sabtu

Time ni on the way nak balik ke Puchong dari Melaka, tapi ni still kt Melaka lagi. Masa berhenti kat traffic light, sesaja ayah letak Balqis....bukan main suka lagi dia...sampai tak mahu bila ibu nak ambil dia....
Kelihatan rambut dia yang agak kusut, ni semua ibu punya pasallah ni, tak cun dah balqis...mandi kat rumah Makcik Hasnah, tapi ibu lupa bawa sikat balqis.....so..rambut balqis ni tak berapa terurus la

Tengok tangan dia yang cuba nak tepis, bila ibu nak ambil dia...

Pandai tak saya drive...

Vrooommmm.....tengok..ibu pun tak pernah drive lagi keter ni, balqis dah try dah...

1 ulasan:

sayangsayangibu berkata...

sama cam si ariq, pantang dapat stereng x lepas punya..... ;p