Isnin, 22 Mac 2010

Mood Decoupage Kembali

22 March 2010 - Isnin

Sekian lama, tak berdecoupage, sabtu lepas, mula melembutkan tangan untuk kembali membuat kerja-kerja seni decoupage. Hasilnya , ini lah dua produk dari tin biskut dan juga papan alas kek. First time ibu buat wording, tak berapa kemas lagi. Free hand jer tu, next time nak buat secara proper, yerlah...tangan ni tak boleh nak control jer, menggeletar jer, so next time, akan try buat dengan cara yang lebih mudah lagi..tinggal nak ken beli satu barang yang tak cukup jer.















1 ulasan:

InfantiaHouse berkata...

ada awrd utk awak...jgn lupa amik..