Rabu, 23 Jun 2010

Kek Marble susu



23 June 2010 - Rabu

Ini jerlah gambar kek yang dapat di snap, tak tau kenapa camera buat hal....puas lah tekan button tak mau juga snap.....sudahnya dah nyampah..ibu biarkan jer.....dan mula potong kek untuk bagi jiran-jiran sedikit. Kebetulan angah main-main tekan button tu, dapatlah snap gambar kek sepotong ni.....

Ok...suka....suka...sebab menjadi kek ibu ni, sedap, lembut, dan teksturnya halus jer....resepi sebiji sebijan ibu ikut resepi dari blog Amida....di sebelah kiri ada list blognya...Jurney Of My Life.
Nanti nak buat lagi, cuma tunggu kerajinan datang, bahan-bahan semua dah beli...permintaan dari ayah....;)

Tiada ulasan: