Rabu, 27 Oktober 2010

Gambar-gambar rojak

27 Oktober 2010 - Rabu


Apa-apa jerlah..gambar rojak....maksudnya gambar bercampur-campur...waktu kejadian, masa, tarikh dan peristiwa......heheheh...al-maklum lama tak update, gambar beratur menunggu untuk diuploadkan.......ni antara yang termuat dalam hp ibu......

Ini gambar waktu beraya di rumah supervisor ayah sewaktu ayah buat PhD, rumahnya di seksyen 2 Shah Alam. Anak-anak ibu suka sebab kt rumah Prof. ni macam-macam ada....pelbagai jenis ikan dalam kolam dan juga buaya, paling best bila Prof. ajak anak-anak ibu melihat bagaimana beliau memberi buaya itu makan.......



Ini pula..balqis bila ibu pakaikan headband, dia cepat-cepat pergi kat cermin nak tengok muka sendiri, lps tu senyum-senyum, lps tu tarik headband tu.


Ini peristiwa yang baru berlaku...last week, sewaktu ibu dan balqis menemani ayah yg tiba-tiba ada kerja urgent.....sorry ayah...curi-curi ambil gambar ayah sewktu buat kerja

Balqis sedang makan biskut sementara menunggu ayah




Tiada ulasan: