Rabu, 27 Oktober 2010

Happy Birthday To Me .....;)




11 Oktober 2010 - bersamaan dengan hari Isnin genaplah umur ibu 36 tahun, sudah semakin tua rupanya ibu ni...bak kata ayah..."hari ni ibu dah tua dari ayah"....ekk ellehhhh.....tua beberapa hari jer.....:D....

Pagi-pagi ibu dah dapat sms dari Nestum susu aka Sheila...geng WMC, lepas dah siap masak semua, buka FB..tu dia berderet-deret ucapan hari lahir di wall ibu. Hari ni ayah pergi ke Johor bersama dengan staff department ayah dengan menaiki bas.

Dalam pukul 4 petang camtu...ibu sedang gigih melipat kain, tup tup nampak ada sorang lelaki turun dr kereta bawa sejambak bunga ...dan ding dong.....haaaa....ibu tau dah dari siapa ni..anak-anak sibuk tanya..."ibu ..siapa yg kasi bunga tu.", ibu kata "siapa lagi kalau bukan ayah..."......hmmm...betulkan..ini dah kali ke berapa ek ayah kasi ibu bunga...surpriseeeee..........

Apa pun terima kasih yang tidak terhingga untuk ayah.....kerana dalam kesibukan ayah masih juga mengingati hari lahir ibu.......ayah tanya ibu nak kek tak..ibu kata, tak payahlah...nanti sekali dengan hari lahir Rafiq beberapa hari jer lagi........

Thanks Ayah...sayang ayah.....

Tiada ulasan: