Rabu, 17 November 2010

Kenny Rogers after 9 years ;)

17 November 2010-Rabu

Lamakan 9 tahun tu....kira lebih kurang 9 tahun lah kami tak makan di Kenny Rogers. Dulu-dulu memang agak keraplah makan kat situ, tapi setelah pindah ke Kuala Lumpur, kami dah tak menjejakkan kaki lagi kat situ, sebab apa ntah....then weekend baru ni ayah ajak makan di situ, ayah tanya nk makan yang kat mana..TESCO ke MAHKOTA PARADE..? Hmmmmmmm...ibu kata Mahkota la...dah lama sungguh tak pergi, lalu banyak kali, boleh dikatakan every weekend lalu situ, nak-nak pulak selepas renovation, mesti dah banyak berubah.

Jadi petang tu, pergilah....dengan confidentnya pergi tuju terus tempat yang rasanya dulu situlah Kenny Rogers....aik..tak der..ker dah hilang ingatan jap....gi cari peta jap...ohhhhhh...dah tukar laaaaaa..(yer ker tukar....sambil garu kepala nih..atau memang kat situ tempatnya...????),,ok lah pergi lah...hmm..dah lain susun aturnya, nak ordernya pun dah lain..dulu oder kat kaunter, la ni ada waiter datang ambil order, dan pilih punya pilih, ambil yang Family Set....

Misi menjejaki Kenny Roger





Masing-masing dengan air minuman



Family Set meal

Budak comel yang suka makan nasi dan ayamnya

Terpaksa mencropkan gambar ni, tak kasi nampak muka ibu..maluuuussss

Budak kecik yang suka makan nasi dan minum air


Time ni ayam belum sampai..:)

Apa-apa pun..thanks ayah sebab bawa ibu dan anak-anak makan....walaupun weekend baru ni selepas ayah balik dari Batam hari jumaat, sabtu dan ahad tu dipenuhi dengan pelbagai aktiviti dan meeting yang perlu ayah hadiri, namun ayah masih sempat mencuri masa untuk bawa kami makan-makan luar...dan balik jer dari jalan-jalan di Mahkota ni, pukul 7 :30 malam, pukul 8:00 malam ayah perlu pula menghadiri satu majlis........huhuhuhu...kasihan ayah..penat...tak der masa rehat pun.....

1 ulasan:

ummu berkata...

Salam Ida
wah bestnya,
yang penting kegembiraan anak-anak kan Ida.