Khamis, 23 Disember 2010

Makmal Computer ke apa yer.....

23 December 2010 - Khamis

Inilah dia bilik study anak-anak yang dilengkapi dengan computer seorang sebiji....termasuklah Idzham. Kanan sekali computer idzham dan sebelahnya angah, diikuti dengan Firdaus dan Rafique. Ada sebab kenapa susunan macam tu..sebabnya, Idzham dan Rafique tak boleh duduk dekat-dekat..nanti bercakar-cakaran...

Ini pulak almari buku memasing.....kemas kannn...yerlaa...dah ibu baru kemas..kalau tak...huhuhuhu......

Ini printer, ayah pasangkan wireless..so...boleh print dari memana komputer termasuklah laptop ibu yang boleh ibu klik print dari mana-mana sekitar rumah dan printer tu akan mencetaknya....

Masih belum berkesempatan untuk jahitkan alas meja dan sekaligus buat skirt untuk tutup pemandangan yang tak berapa enak dari bawah meja tu.


Gambar ni dah lama tersimpan dalam camera, baru hari ni berkesempatan upload....terbaru..ayah belikan anak-anak seorang sebiji web-camera yang boleh diletakkan di atas monitor....senanglah ayah kalau kat office nak tengok anak-anak ayah .....

Lepas ni ayah nak pasang kabinet gantung untuk simpan buku atas meja komputer, dan di antara kabinet akan dipasang softboard.

1 ulasan:

sayangsayangibu berkata...

hehehe..lepas ni boleh buka kelas komputer.. ;p