Jumaat, 5 Februari 2010

Ayah dan Puteri ayah

Tarikh tak ingat bila, tapi kalau tak silap bulan lepas punya. Tersimpan dalam hp, malas nk update punya pasal. Waktu ni, kita sekeluarga keluar breakfast.


Menu semalam dan hari ini

5 February 2010 - Jumaat

Ini menu untuk semalam dan hari ini.....ikut la mood ibu...kalau rajin, banyaklah menunya, kalau malas sikitlah menunya.

Sup Ayam - Hari ini punya menu. Tak ada sayur, sebab sayur semua ibu dah campurkan sekali dalam sup...senang kerja....

Ini Menu semalam - Sambal Sotong

Ayam masak kicap - ini biasanya untuk anak-anak ibu yang tak makan pedas.


Sayur lemak kacang panjang campur sotong..ibu tak snap...malas lah sebab dok dalam periuk lagi.

Awan Mendung Berarak

4 February 2010 - Khamis

Gambar ini ibu ambil dari dalam bilik ibu, so tak berapa clear sangat lah. Waktu ini hampir pukul 5pm. Cuaca bertukar menjadi gelap, disertai dengan angin kuat ,guruh dan kilat. Balqis dan Idzham sedang lena tidur .

Awan mendung sedang berarak, bila-bila masa sahaja hujan akan turun


Hujan dah turun dengan lebatnya

Balqis

30 January 2010 - Sabtu

Time ni on the way nak balik ke Puchong dari Melaka, tapi ni still kt Melaka lagi. Masa berhenti kat traffic light, sesaja ayah letak Balqis....bukan main suka lagi dia...sampai tak mahu bila ibu nak ambil dia....
Kelihatan rambut dia yang agak kusut, ni semua ibu punya pasallah ni, tak cun dah balqis...mandi kat rumah Makcik Hasnah, tapi ibu lupa bawa sikat balqis.....so..rambut balqis ni tak berapa terurus la

Tengok tangan dia yang cuba nak tepis, bila ibu nak ambil dia...

Pandai tak saya drive...

Vrooommmm.....tengok..ibu pun tak pernah drive lagi keter ni, balqis dah try dah...