Khamis, 22 April 2010

Balqis with her new dress

22 April 2010-Khamis

Akhirnya dapat juga snap gambar Balqis memakai dress baru dan juga salah satu headband yang ibu buatkan. Dengan susah payah nak snap gambar Balqis, dengan bantuan abang-abangnya. Balqis tak mahu duduk diam, cepat-cepat snap gambar sementara mood dia ok, so..gambar pun blur, ibu pulak snap menggunakan camera handphone jer...so..itu jerlah quality gambar yang dapat ambil.




Headband For My Little Princess

22 April 2010 - Khamis




Hari ini ibu siapkan headband untuk Balqis. Ibu cuma tambahkan bunga reben atas headband yang telah ibu jahitkan siap-siap size balqis. Hopefully cantiklah bila anak ibu memakainya. Dress semalam pun tak sempat nak pakaikan, Balqis ni sekarang nak pakaikan baju memang dia ikut mood. Itu yang nak kena tunggu mood dia ok baru boleh pakaikan dan snap gambar dia sekali.

Ok lah kan...orang yang tak berapa nak kreatif ni buat...nanti nak buat lagi, nak buat paten lain pulak....