Rabu, 23 Jun 2010

Kek Marble susu



23 June 2010 - Rabu

Ini jerlah gambar kek yang dapat di snap, tak tau kenapa camera buat hal....puas lah tekan button tak mau juga snap.....sudahnya dah nyampah..ibu biarkan jer.....dan mula potong kek untuk bagi jiran-jiran sedikit. Kebetulan angah main-main tekan button tu, dapatlah snap gambar kek sepotong ni.....

Ok...suka....suka...sebab menjadi kek ibu ni, sedap, lembut, dan teksturnya halus jer....resepi sebiji sebijan ibu ikut resepi dari blog Amida....di sebelah kiri ada list blognya...Jurney Of My Life.
Nanti nak buat lagi, cuma tunggu kerajinan datang, bahan-bahan semua dah beli...permintaan dari ayah....;)

Aktiviti cuti sekolah - Part 2

sambungan aktiviti cuti sekolah.....heheheh..sekolah dah buka baru nak update.....tak taulah kenapa mood untuk update blog yilleekkkkkkk.......
Layan jer lah gambar yang ada ni yer...


salah satu riadah di rumah, disebabkan tiada kawasan, maka ibu buatkan dengan paper kat laman rumah...Permainan Teng teng....anak-anak ibu kata

Tangan sapa ekk...rasanya tangan Firdaus ni, gunakan bende

Ni pulak tanagn angah, gunakan berus gigi......teknik percik..gitu lah...



Air apa yer......;)
Hasil kerja tangan Idzham - Cop tapak tangan

Khusyu sungguh dia menyapu warna pada kentang...