Sabtu, 7 Ogos 2010

Weekend


7 Ogos 2010 - Sabtu

Setelah seminggu lebih ayah sibuk dengan tugasan...mulanya ayah ke Bandung (yang ini shopping... :) ) dan setelah itu ayah ke singapore pula, hari ini ayah membawa anak-anak keluar seperti weekend sesebelum ini. Di sebabkan esok ayah perlu ke UiTM, jadi hari ni ibu cuti memasak...apalagi sehari suntuk makan diluar lah....yerlah kebiasaanya ibu cuti memasak pada hari ahad
Jom layan gambar-gambar ......

Balqis sewaktu dalam kereta


Nampak gigi yang satu tu baru jer keluar


Dah pandai jalan pun anak ibu ni :)

Hero-hero ibu dan ayah



Tunjuk apalah tu :)



Ayah ke Singapore

7 Ogos 2010 - Sabtu

Hari Khamis 5 hb lalu ayah telah ke Singapore untuk porgram Trade Mission. Ayah bertolak hari rabu dan bermalam di Puteri Pasific Johor Bharu di mana pada malamnya ada briefing di Shangri-La Hotel di Singapore dan esoknya layan bakal pelabur dari Singapore. Rombongan diketuai oleh YB. Dato' Sri Mustapha Mohamed, Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri.


Gambar ayah bersama Menteri