Rabu, 3 November 2010

HAPPY BIRTHDAY AYAH

3 NOVEMBER 2010 - RABU

2 November 2010 bersamaan dengan hari selasa, genaplah umur ayah yang ke 30++ tahun....heheheh......SELAMAT HARI LAHIR AYAH, SEMOGA AYAH DIPANJANGKAN USIA, DIBERIKAN KESIHATAN YANG BAIK, DILIMPAHI DENGAN KEBAHAGIAAN, DIBERKATI ALLAH SELALU DAN SEMOGA KASIH SAYANG AYAH AKAN KEKAL BERSAMA KELUARGA KITA SEHINGGA KE AKHIRAT.......KAMI SAYANG SANGAT-SANGAT AYAH.

Hari lahir ayah semalam, walaupun tak dibuat apa-apa sambutan kat rumah, tapi ayah diraikan di office ayah oleh staff-staff ayah..thanks yer you all....Ayah telah dihadiahkan dengan sehelai kemeja bewarna biru....heheheh....tengok staff ayah pun tahu ayah suka kaler apa.....mana tidaknya baju kerja ayah banyak yang kaler biru.....dan lagi ayah juga telah dihadiahkan dengan sebiji kek...thanks sangat-sangat.....

Ramai rupanya rakan ayah yang wish happy birthday kat ayah, kalau kt wall FB tu jangan cakaplah.....sampai tengah malam tadi hanphone ayah tak putus-putus menerima kiriman sms untuk wish happy birthday......waaaaaaaa....ini yang ibu jeles ni..yang call semata-mata nk wish pun ada......;).

Firdaus, anak ibu yang sulung siap buat kad ucapan sendiri untuk ayah..anak ibu yang seorang ni memang kreatif.....thanks yer along/abang.

Hadiah dari ibu...????...huhuhhu..sorry ayah, ibu lom beli apa-apa untuk ayah...nanti yer..kira hadiah tertunggak lah nanti......

OK....apa pun ibu harap ayah akan terus menjadi suami dan ayah yang terbaik untuk isteri dan juga anak-anak ayah. Selama ini memang ayah telah pun menjadi suami dan ayah yang terbaik. Ibu bangga memiliki ayah sebagai suami yang bertanggungjawab dan amat-amat penyayang dan romantik...dan juga anak-anak ibu bangga mempunyai ayah yang bertanggungjawab dan penyayang.....ketahuilah ayah, ibu dan anak-anak sangat menyayangi ayah dan sentiasa mendoakan agar ayah dikurniakan kesihatan yang yang baik. Kami sayang ayah....