Selasa, 21 Disember 2010

Contest Simanjaku Comel

21 December 2010 - Selasa




Assalamualaikum.....(tetiba lak bagi salam)...hehehe
Terima Kasih kak eja sebab TAG saya untuk join contest ni. Memang begitu mengujakan...sebab saya ada seorang baby yang comel sangat-sangat.....:))

Syarat untuk masuk contest ni ...sila masuk sini yer...

1- Jadi follower blog Masyimalo Heart nie.. Ok.... ; )
2- Anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw) – inilah blog Idaman Family

3- Buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib) –Gambar disertakan di bawah ;)

4.Tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak) – Ok
5- Last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni... –Ok
6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun.... – Balqis sekarang berusia 1 tahun 5 bulan

7. Tag rakan2 anda 5 org...
mangsa mangsanya :

a. Aen

b. Masujin

c. Wanani

d. Kak Norida

e. Nest

Ok....ini gambar Balqis yang comel....byk gbr yg comel, tapi letak yang ini jerlah...hahaha..kalaulah boleh letak lebih dari satu memang banyaklah gambar Balqis ibu letakkan. Gambar ni bila ibu tanya dia mana budak comell......rambut pun serabut sebab ditarik-tariknya pengikat rambut dia...

Ini pulak saja nak letak gambar balqis semasa berusia 5 bulan: