Rabu, 25 Mei 2011

Saya nak pakai tudung


Balqis ni dah banyak kali try pakai tudung ibu...tak beli-beli pun lagi tudung untuk dia. Dia suka pakai tudung,selalu lah cuba pakai tudung ibu. Petang semalam, dia ambil tudung ibu sebenarnya ajak ibu jalan keluar, tapi ibu tak ada mood nak keluar jalan-jalan. Agaknya dah boring hulurkan tudung tu kat ibu, dialah yang pakai. Senget benget dia pakai, ibu betulkan sikit-sikit....sempatlah snap...itu pun dia asyik nak tengok tempat lain jer.


Mudah-mudahan anak ibu ni akan suka bertudung sampai ke besar yer...insya Allah.....

1 ulasan:

sheila berkata...

alamak...malu aunty nest tgk balqis pakai tudung