Ahad, 12 Jun 2011

Pulang dari Munich, German

Malam tadi, ayah sampai di rumah setelah 15 jam dalam flight dari German transit di Bangkok dan dari Bangkok ke Kuala Lumpur. Ayah sampai lebih kurang jam 9:15 malam. Di sebabkan aktiviti yang packed di German, on the way dari airport Munich, ayah cuma sempat beli keychain dan juga Fridge Magnet. Keychain seorang satu dan fridge magnet untuk ibu ayah kata.




Ini keychain, dari kiri ke kanan...Balqis punya, Idzham, Rafique, Angah dan kanan sekali Firdaus punya.

Okk......ini bukan ole-ole dari German, tapi semasa di KLIA tadi ayah sempat belikan ibu bangle :), Actually, dah lama usha bangle ni...dah pergi ke Habib di Melaka, Poh Kong, tapi tak ada design yang menarik minat ibu atau pun ayah. Kebetulan malam tadi..ayah singgah dan nampak lah design yang ayah kata nampak cantik dan solid..agak berat jugalah bangle ni..dengan harapan ibu sukaaaaa. Memang ibu suka pun...lagi pun ibu tahu..taste ayah lagi tinggi dari ibu..dan ibu tak perlu risaulah bab tu :)




THANKS AYAH...terima kasih daun keladi..heheh

2 ulasan:

sayangsayangibu berkata...

cantik..
mengerlip ;p

zahidah berkata...

kak eja....TQ....hehehe...