Rabu, 25 Mei 2011

Perebutan iPad

Tengahari tadi telah berlaku peperangan dan juga perebutan iPad antara Idzham dan Balqis. Balqis memang akan marah kalau sesiapa ambil atau guna Ipad. Diakan dah pandai pandai on kan ipad tu...dan pilih game apa yang dia nak main, memang leka lah kalau dapat Ipad tu.


Gambar ni berturutan ibu ambil...ni masa mula-mula Balqis rampas iPad dari idzham. Idzham dah melalak menangis, dengan tak pakai bajunya, dengan stokin masih tersarung di kaki. Hehehe..punyalah kotor stokin tu.......maklum kat sekolah kena bukak kasut.





Tak boleh jadi, idzham turun rampas lak dari balqis..ketika ini dua-dua dah melalak
Perebutan masih berlaku


Balqis dengan gigihnya cuba nak iPad
Akhirnya iPad di bawa lari masuk bilik oleh Idzham...puteri ibu menangis minta belas kasihan ibu....

Saya nak pakai tudung


Balqis ni dah banyak kali try pakai tudung ibu...tak beli-beli pun lagi tudung untuk dia. Dia suka pakai tudung,selalu lah cuba pakai tudung ibu. Petang semalam, dia ambil tudung ibu sebenarnya ajak ibu jalan keluar, tapi ibu tak ada mood nak keluar jalan-jalan. Agaknya dah boring hulurkan tudung tu kat ibu, dialah yang pakai. Senget benget dia pakai, ibu betulkan sikit-sikit....sempatlah snap...itu pun dia asyik nak tengok tempat lain jer.


Mudah-mudahan anak ibu ni akan suka bertudung sampai ke besar yer...insya Allah.....