Rabu, 6 Julai 2011

Hadiah Dari ayah

Kali ini ayah ost ke Shenzen, China. Seperti biasa ayah pasti akan belikan ole-ole untuk ibu dan anak-anak..alhamdulillah ayah tak pernah lupa pada kami di rumah ni. Untuk Firdaus ayah belikan jaket yang dah lama dia mahukan...adik-adiknya dah dibelikan.....yang lenlain ayah belikan coklat...banyak sungguh ayah beli di KLIA....lenlain ayah kata tak sempat nak shopping kat sana...tak apalah ayah....
Ini wallet......suka..suka..suka..:)



Yang dua di bawah ini....rasanya tahun lepas ayah belikan untuk ibu sewaktu ayah ke China juga, tapi yang ini bukanlah full leather seperti yang di atas tu...ibu baru pakai satu jer, yang guess tu ibu belum pakai lagi...


Raikan Birthday Balqis secara sederhana

Semalam, ayah balik kerja pukul 9 malam, terus ayah ajak pergi beli kek untuk balqis. Pukul 10 malam lepas abang nya Firdaus balik dari tuisyen, baru lah upacara memotong kek berlangsung...fuhhhh..puas ibu nak control tangan balqis..asyik nak usik kek tu jer......